VERKOOP

VERHUUR

REPARATIE

2e hands fiets kopen?

Geregeld bieden we hier 2e hands fietsen aan voor de snelle beslisser!

 

Gazelle Paris

Deze Gazelle Paris is een onderhoudsvriendelijke fiets door de dichte kettingkast, naafversnelling (7 versnellingen) & rollerbrake remmen. Verder beschikt deze fiets over een naaf dynamo en een pas vernieuwde ketting.
Kleur: Metallic Wit/Grijs
Framehoogte: 49 cm

Prijs: € 375,-

Gebruikte E-Bike’s  

Gazelle Chamonix T10 HMB

Deze gebruikte bosch fiets is beschikt over een 500Wh capaciteit accu en een active plus motor. Hij is dus uitstekend geschikt voor lange afstanden. Hydraulische velgremmen en een derailleur schakelsysteem met 10 versnellingen. In uitstekende conditie.

Framehoogte: 57 cm

Prijs: € 1800,- incl. 500Wh              € 1700,- incl. 400Wh

                                                                                         Verkocht

Gazelle Orange C7+ HMB

Deze gebruikte bosch fiets is beschikt over een 500Wh capaciteit accu en een active plus motor. Hij is dus even geschikt als de hierboven staande Chamonix voor voor lange afstanden. Hydraulische velgremmen en naafversnelling met een dichte kettingkast om de fiets zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te houden. In uitstekende conditie.

Framehoogte: 57 cm

Prijs: € 1800,- incl. 500Wh (1 jaar oud)

                                                                                                              Verkocht

Kerncollectie Gazelle

Op deze pagina vindt u foto’s van de kerncollectie van gazelle. De kerncollectie van Gazelle houdt in dat deze fietsen en E-bikes altijd op voorraad zijn of snel zijn te leveren. Bij de vermeldde prijs van een elektrische fiets is een zilveren accu inbegrepen.
(Er is keuze uit  3  soorten accu’s: zilver, goud of platina.)

Gazelle-Esprit-C3-N3-D54-black-matte.

Deze onderhoudsarme stadsfiets met 3 versnellingen is perfect voor dagelijks gebruik. De verende, brede anti-lekbanden die zorgen voor een lage rolweerstand. Hierdoor worden uw ritten door de stad extra prettig en hoeft u zich minder zorgen te maken als u een keer door glas rijdt. De gesloten kettingkast die de Esprit C3 heeft, maakt deze fiets vrijwel onderhoudsarm. Door de krasbestendige lak kan de fiets tegen een stootje. Handig voor fietsers die de fiets zien als gebruiksvoorwerp en er wat minder voorzichtig mee omgaan. De achterdrager biedt voldoende ruimte voor bagage. Diverse kleuren, ook verkrijgbaar met 7 versnellingen of terugtraprem (Esprit C7 of Esprit C)

Deze fiets is leverbaar vanaf € 629,00

Gazelle-Esprit-C3-N3-H54-black-matte.

Deze stoere en hippe stadsfiets met 3 versnellingen is perfect voor dagelijks gebruik. Niet alleen door de extra verende banden die zorgen voor een lage rolweerstand, maar ook door de gesloten kettingkast die de Esprit C3 onderhoudsarm maakt. Door de brede banden en krasbestendige lak kan de fiets tegen een stootje. De achterdrager biedt ruimte voor bagage.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 629,00

Gazelle Heavy Duty N3 D54 -black matt

De Gazelle Heavy Duty is het werkpaard uit de Gazelle-familie. Uitgerust met een stevige voor- en achterdrager is deze fiets gebouwd om voor je te werken. Toch blijft deze stadsfiets licht rijden, onder andere dankzij de brede banden. Dankzij de stuurblokkering en dubbele standaard blijft deze transportfiets ook volgeladen fier overeind staan. Uitgevoerd met 3 versnellingen en betrouwbare rollerbrakes.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 729,00

Gazelle Heavy Duty NL N3 H54 -black matt

Betrouwbare stadsfiets van aluminium, uitgevoerd met 3 versnellingen en speciale Aerline verlichting. Deze verlichting is voorzien van een standlicht-functie, waardoor uw verlichting blijft branden wanneer u stil staat voor het verkeerslicht. Met voor- en achterdrager voor al
uw bagage. Door het stuurslot en de dubbele standaard blijft de fiets altijd goed staan. Veel comfort door de brede banden, het verende zadel en brede stuur. De kabels zijn perfect weggewerkt in het strakke frame, hierdoor heeft de fiets een luxe uitstraling. Diverse
kleuren, verkrijgbaar in dames- en herenmodel.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 729,00

Gazelle Vento C7 N7 Dli54 -desert titanium grey matt

 

De Gazelle Vento C7 is een sportieve en lichtgewicht stadsfiets. Stadse hobbels worden geabsorbeerd door de verende voorvork en zadelpen, wat het rijcomfort verder verhoogt. Deze fiets heeft weinig onderhoud nodig door de geïntegreerde kabels, naafdynamo en gesloten kettingkast.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 749,00

 

Gazelle Orange C7 HMB N7 Limited D53 -eclipse black matt

De Gazelle Orange Ltd HMB elektrische fiets gaat overal met je mee. Je gaat soepel door de stad of met gemak in de polder tegen de wind in of de Limburgse heuvels op. Deze e-bike is voor de trapondersteuning voorzien van een sterke Bosch middenmotor. Door het comfortabele gelzadel en de verende voorvork en zadelpen voel je amper de hobbeld in de weg. En wordt het al donker? De 50 lux van de koplamp verlicht je pad.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 2.599,00

Gazelle Heavy Duty C7 HMB N7 D54 -black matt

De naam zegt alles. De Gazelle Heavy Duty is een elektrische transportfiets, die is gemaakt voor het zware werk. Zelfs als je voor en achter volgeladen bent kun je nog goed uit de voeten. Hierbij word je geholpen door de Bosch middenmotor en 7 versnellingen. Met de dubbele standaard en stuurblokkering is deze e-bike ook volgeladen goed te parkeren.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 2.299,00

Gazelle Paris C7 HMB N7 Dli53 -sienna matt

Met de Gazelle Paris C7 HMB heeft Gazelle de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stevig frame en een soepele motor. Het resultaat is een betaalbare en bijzonder comfortabele elektrische fiets met een Bosch middenmotor met aangename ondersteuning en een lage instap. Combineer dit met 7 versnellingen en je hebt een e-bike met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 1.999,00

Gazelle Orange C7+ HMB N7 H53 -mallard blue mat

De Gazelle Orange C7+ HMB is een luxere e-bike die je vanwege zijn veelzijdigheid voor allerlei ritten kunt gebruiken. De Bosch middenmotor geeft een lekkere steun bij het fietsen en met de accukeuze kun je zelf bepalen hoe ver je wil kunnen rijden naar de volgende laadpaal. De verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort, ook tijdens lange ritten. De fiets heeft een luxe en uitgebreid display in het midden van het stuur en de bediening zit naast het handvat: dus je hoeft je handen niet van het stuur te halen om de fiets te kunnen bedienen. Geniet van het gemak en de veiligheid van een lage instap.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 2.499,00

Gazelle Orange C8 HMB N8 Dli53 -black matt

Op de Gazelle Orange C8 met de sterke Bosch middenmotor beleef je evenveel plezier aan je dagelijkse ritten als aan een tocht door heuvelachtig terrein. De verende voorvork en zadelpen en de extra brede banden zien er niet alleen goed uit, maar verhogen vooral je comfort.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 2.699,00

Gazelle Ultimate C8+ HMB N8 D53 -champion red

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is een sportieve elektrische fiets die uitermate geschikt is voor toeren en voor woon-werkfietsen. De e-bike rijdt heerlijk stabiel en uitermate comfortabel dankzij een stijf frame, een verende voorvork en brede banden. De Bosch middenmotor ondersteunt iedere trap. De remmen zijn fraai geïntegreerd in de voorvork. De motor en accu zijn zo goed weggewerkt, dat je bijna niet ziet dat je op een e-bike zit. Gegarandeerd vele kilometers fietsplezier.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 3.299,00

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt N8 Dli53 -Orion blue matt

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is een sportieve elektrische fiets die uitermate geschikt is voor toeren en voor woon-werkfietsen. De e-bike rijdt heerlijk stabiel en uitermate comfortabel dankzij een stijf frame, een verende voorvork en brede banden. De Bosch middenmotor ondersteunt iedere trap. De onderhoudsarme riemaadrijving gaat veel langer mee en zorgt voor meer rust tijdens je ritten. De remmen zijn fraai geïntegreerd in de voorvork. De motor en accu zijn zo goed weggewerkt, dat je bijna niet ziet dat je op een e-bike zit. Gegarandeerd vele kilometers fietsplezier.

Deze fiets is leverbaar vanaf € 3.499,00