Heisterkamp Rijwielen
Denekamperstraat 3
7631 AA  Ootmarsum
Tel.: (0541) 29 43 24


Over onsDe grote A-merken onder één dak
De bekende A-merken als Batavus, Gazelle, Koga Miyata, Sparta, Velo de Ville, e-bikemanufaktur en Agu worden in onze winkels verkocht. De innovatie van de elektrische fiets gaat als een speer vooruit. Een e-bike wordt dan tegenwoordig ook beoordeeld op het elektrische systeem die de fiets bevat. Uit onze ervaring is gebleken dat de middenmotoren van Brose en Bosch hierbij uitblinken.

Professionele werkplaats
Voor ingrijpende reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor het gereedschap en de ervaring in huis. Onze moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die uw fiets verdient!

Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Laat u informeren wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten. In onze winkel vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren.

Deskundig advies
Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, verzekering en diverse betalingsmogelijkheden. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

Cadeaubonnen
Heeft u geen idee wat u iemand voor een verjaardag moet geven? Dan is het een goed idee om een Bike Totaal cadeaubon te kopen. Of verras er zomaar eens iemand mee. De Bike Totaal cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro kunt u kopen en inleveren bij ons, en elke andere tweewielerspeciaalzaak die bij Bike Totaal is aangesloten.

Sterk in bedrijfsfietsen
Op de fiets van huis naar de werkplek. De overheid heeft dit met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. In samenwerking met ons en met alle andere Bike Totaal zaken in Nederland kan uw werkgever een totaalpakket van voorzieningen bij de fiets van de zaak aanbieden, waaronder een verzekering, onderhoudsbeurten, accessoires en leasemogelijkheden.

Leenfiets beschikbaar
Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er voor uw gemak een leenfiets voor u klaar. Zo zit u niet zonder fiets en kunt u de auto laten staan. Onze leenfietsen hebben een stabiel frame (one-size-fits-all) en zeer goede rijeigenschappen. Zo kunt u dan toch comfortabel en veilig fietsen.

Uw fiets goed verzekerd
Fietsdiefstal kan iedereen overkomen. Het gebruik van een goed slot helpt natuurlijk mee om het diefstalrisico te beperken, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met de Bike Totaal fietsverzekering hoeft u zich naar keuze 2, 3 of 4 jaar lang geen zorgen meer te maken over fietsdiefstal. En met de uitgebreide diefstal plus cascoverzekering van de Bike Totaal fietsverzekering is in bijna alle gevallen ook beschadiging van uw fiets meeverzekerd.
Vraag naar de brochure met tarieven in onze winkel. 

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Gebruikte fietsen

Gebruikte fietsen

Nieuwe fietsen

Nieuwe fietsen

Fietsverhuur

Fietsverhuur